Obedové menu Piatok 01.01.1970
Nasledujúci deňSvetluška
Polievky |
||
Frankfurtská s vege párkom ( 6,9 ) |
Hlavné jedlá |
||
1. Hrachový prívarok s volským okom a chlebíkom ( 1,3,6 ) Prívarok zo žltého hrachu s volským okom, cibuľkou a chlebíkom. | 5,30 € | |
2. Čínske kuracie bifteky, ryža, šalátik ( 3,6,0 ) Chutné bifteky zo slovenských kuracích pŕs s vajíčkom, cibuľou a koreninami. | 5,30 € | |
3. A. Šalát s hokaidom a chia semiačkami ( 6,11 ) Lahodný šalát z rôznych druhov šalátov s opečeným hokaidom na semiačkach. | 5,90 € | |
4. B. Šalát s BBQ kuracím mäsom ( 6,0 ) Marinované slovenské kuracie prsia s BBQ omáčkou na rôznych druhoch šalátu. | 5,90 € | |
5. Špeciálne menu: ( 4,6,11,0 ) Losos so semiačkovou krustou s pečenými zemiakmi a šalátikom | 8,90 € |
Extra nápoj : Teplý čajík Každý náš zákazník, ktorý si príde vziať obed, ako poďakovanie v neľahkej situácii dostane od nás šálku nealko punču pri čakaní zdarma. |
Reštaurácia Rouge - Hotel Mikado
Polievky |
||
1. Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou ((1, 3, 9)) | 0,25l | 1,50 € |
2. Kapustovo- rajčinová polievka (9) | 0,25l | 1,50 € |
Hlavné jedlá |
||
1. Diviačia roláda plnená klobáskovou zmesou na kapustových strapačkách (1, 3, 7 ) | 150g | 6,90 € |
2. Kus- kus so sezónnou zeleninou a modrým syrom (1, 7) | 300g | 4,00 € |
3. „Cigánska“ krkovička v našom ražnom chlebe s karamelizovanou cibuľou a kyslou uhorkou (1, 7) | 170g | 4,80 € |
4. Morčací cordon bleu so zemiakovou kašou a cviklovým šalátom (1, 3, 7) | 150g | 6,50 € |
Jedlo s donáškou (balné+doprava 0,60€), k 2chodovému menu minerálka grátis |
Ristorante Pizzeria Toscana
Polievky |
||
300ml Kapustová polievka |
Hlavné jedlá |
||
1. 1. 325g Grilované kuracie prsia, nivová omáčka, hranolky /A7/ | 5,80 € | |
2. 2. 325g Grilované kuracie prsia, šampiňónová omáčka, ryža /A7/ | 5,80 € | |
3. 3. 325g Grilovaná bravčová panenka na dubákovej omáčke, opekané zemiaky /A7/ | 6,99 € | |
4. 4. 325g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka /A1,A3,A7/ | 5,80 € |